Persen

Onze ervaren en gekwalificeerde medewerkers maken technische rubber vormproducten van klein tot zeer groot. Met onze 55 persen en verschillende productie technieken kunnen wij elk gewenst vormdeel maken in alle materialen. Onze kleinere en nauwkeurige persen zijn geschikt om nauw getolereerde delen te maken. De grote persen met een maximale oppervlakte van 1200 bij 1200 mm maken uitstekende producten van grotere afmetingen.
Doordat we verschillende productietechnieken kunnen inzetten, is Artech in staat om kleine series snel en flexibel inplannen maar ook grotere series efficiënter en dus prijstechnisch aantrekkelijk voor u te maken.

Rubber voorbereiding en mixing

Met onze 2 walsen (klein en groot) kunnen we rubber voorbereiden, maar ook aanpassen aan specifieke wensen en/of eisen van klant of applicatie. Onze Rubber Technoloog heeft de benodige ervaring om compounds aan te passen of te ontwikkelen. Daarnaast werkt Artech met een aantal vooraanstaande compounders om te zorgen dat wij de beste compounds voor uw applicaties kunnen selecteren of ontwikkelen. Ook hier geldt dat we snel en flexibel zijn doordat we heel veel in eigen huis kunnen doen. 

Matrijzenmakerij

Met onze matrijzenmakerij completeren wij onze 3-eenheid. Matrijzen, rubbervoorbereiding/-mixing en productie onder één dak. In onze eigen matrijzenmakerij kunnen wij draaien, frezen, vonk eroderen, boren en tappen. Alles wat nodig is om goede matrijzen te kunnen maken. Uiteraard zijn onze machines CNC-gestuurd hetgeen de juiste precisie borgt. Met de kennis van het verwerken van rubber, verschillende productietechnieken en eigen matrijsontwerp heeft Artech een duidelijke voorsprong. Een voorsprong door mogelijkheden, snelheid en maakbaarheid. Deze voorsprong betekent voor klanten dat wij snel kunnen switchen van productiemethoden en daardoor de beste prijs-kwaliteitsverhouding kunnen bieden.

ARTECH bundelt voor u de benodigde kennis en schakelt via korte lijnen.

  • Artech Rubber biedt u voorsprong door mogelijkheden, snelheid en maakbaarheid