Artech verzorgt de design en engineering van uw matrijzen. In onze in-house uitstekend geoutilleerde matrijzenmakerij produceren wij de matrijzen zelf. Ook TPE-matrijzen kunnen in eigen beheer gemaakt worden. In onze matrijzenmakerij kunnen wij draaien, frezen, vonk eroderen, boren en tappen. Alles wat nodig is om goede matrijzen te maken. Uiteraard zijn onze machines CNC-gestuurd hetgeen de juiste precisie borgt.

Onze technici maken matrijzen voor Compression-, Transfer- en Injection moulding, zowel enkelvoudige als meervoudige. Ook bouwen we indien gewenst bestaande matrijzen om van enkelvoudig naar meervoudig of maken we bestaande matrijzen geschikt voor injection moulding . Doordat we deze aanpassingen in huis kunnen verrichten, kunnen we snel opschalen naar grotere series bij toename van de vraag.

Met de kennis van het verwerken van rubber, verschillende productietechnieken en eigen matrijsontwerp heeft Artech een duidelijke voorsprong. Een voorsprong door mogelijkheden, snelheid en maakbaarheid. Deze voorsprong betekent voor klanten dat wij snel kunnen switchen van productiemethoden en daardoor de beste prijs-kwaliteitsverhouding kunnen bieden.

Matrijs met zwevende kern