2 freesbanken voor Artech Rubber

Artech Rubber heeft voor de productie van rubber vormartikelen veel nieuwe matrijzen nodig. Die ontwerpen en vervaardigen we in eigen huis.

In 2019 hebben we de eerste Style draaibank gekocht. Deze week is dat uitgebreid met de aanschaf en installatie van twee nieuwe, gebruikte, Style freesbanken. Deze freesbanken zijn hard nodig om de groei van nieuwe producten bij te kunnen houden. Zowel kleinere als grote matrijzen kunnen we nu volledig in één opspanning maken. Het gaat hierbij om matrijzen ten behoeve van conventionele, half- en volautomatische productie. Dit biedt ons als bedrijf nog meer mogelijkheden om u nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn.

Gezocht!

Ook zijn we door deze aanschaf op zoek naar uitbreiding van ons team in de matrijzenmakerij. Heeft u dus ervaring met CNC frezen en lijkt het u leuk om niet seriematig, maar juist enkelstuks producten te maken en daadwerkelijk het resultaat van uw werk in de productie te zien in de vorm van perfecte rubber vormartikelen, neem dan contact met ons op!

Artech Rubber - Zutphen

Tel: 0575 54 38 76 / E-Mail: info@artechrubber.nl

Freesbank
Freesbank