Kuno Dijkhuis Technisch Directeur Artech Rubber

Vandaag begint Dr. Ir. Kuno Dijkhuis als Technisch Directeur van Artech Rubber BV.

Kuno is gepromoveerd rubbertechnoloog en na 14 jaar bij ERT BV (Elastomer Research Testing BV) te hebben gewerkt komt hij het Artech Team versterken.

Met de komst van Kuno kan Artech een volgende stap zetten op het gebied van applicatiekennis, matrijs- en productie-engineering en rubber materiaalkennis, waardoor we nog beter in staat zijn om u te ondersteunen in het advies, ontwikkeling en (volautomatische) productie van hoogwaardige rubber vormartikelen.

Artech Rubber BV is een producent van allerlei rubber vormwerken, afdichtringen, O-ringen en gespecialiseerd in rubber-metaal onderdelen. Verder leveren wij TPE producten en kunststofvormdelen.

Met de productie, rubber compoundkennis en matrijzenmakerij onder één dak bieden wij u volledige technische ondersteuning bij de keuze van het juiste materiaal en vormgeving. Door rapid manufacturing heeft u snel uw eerste series beschikbaar.

Naast ons eigen (kwaliteitscontrole)laboratorium, hebben we in ons uitgebreide netwerk nu tevens nog meer mogelijkheden om materiaalanalyse uit te laten voeren, chemische analyse of reversed engineering te laten toepassen en de mogelijke oorzaak van falen te laten achterhalen door middel van schade-analyse, op basis waarvan wij u dan een goed functionerend product kunnen aanbieden.

Artech Rubber BV is dus de kortste weg tussen idee en product.

Voor vragen en/of informatie kunt u hem bereiken via kuno.dijkhuis@artechrubber.nl